Mannelijke Stripper

Mooie sexy mannelijke stripper huren

De meeste mensen zijn het er wel over eens. Om van een gewoon feest een super feest te maken is het huren van een mannelijke stripper een goede keuze. Want wat is een bachelorette party nou zonder een echte mannelijke stripper?

Uiteraard kan je bij ons voor de jarige ook een mannelijke stripper inhuren.

Een mannelijke stripper bestellen is bij ons makkelijker en eenvoudiger dan ooit tevoren. Op elk moment van de dag kun je ons een Whatsapp sturen. Of dit nu is voor een verjaardag ver in de toekomst, of een last minute stripper mannelijke stripper boeken.

Onze manlijke strippers zetten voor jou alleen de beste shows neer. En vergeet niet, bij ons geldt: jij betaalt, dus jij bepaalt!

Dit betekent dat jij de show kiest en ook bepaalt of de mannelijke stripper naakt de show eindigt of juist niet.

Laat ons weten of de vrijgezel of jarige verlegen is, of juist en grote mond heeft en wij passen de show helemaal op maat voor jou aan!

Twijfel dus niet langer en app ons welke mannelijke strippers je bij jou in de buurt kunt huren.

Mannelijke stripper huren

Heb je een feestje en wil je een mannelijke stripper huren? Dan ben je bij Striptease-Service helemaal aan het juiste adres. Striptease-Service.com is het meest bekend en langst bestaande entertainment boekingsbureau van Nederland.

Doordat ons bureau is opgericht door een voormalig stripper en danser weten we uit ervaring wat een show goed maakt. Wij selecteren onze mannelijke strippers zelf en weten dus dat zij stuk voor stuk jou een geweldige striptease show kunnen geven. Bekijk het topaanbod van onze aantrekkelijke mannelijke strippers. Elke manlijke stripper heeft zijn eigen specialiteiten en shows. Een stripact met voor ieder wat wils.

Een mannelijke stripper huren

Bij ons bepaal je altijd zelf het thema van de show. Je laat ons weten of de eregast verlegen is, of juist een ‘grote mond’ heeft. Zo sluit de striptease act altijd perfect aan op het thema van jouw evenement of bijeenkomst. Ook kunnen onze mannelijke strippers daardoor voor jou altijd een unieke stripact op maat geven.

Zelfs al je spontaan besluit een mannelijke stripper te huren is het altijd leuk als je zelf de soort show kunt kiezen. Gelukkig hebben onze mannelijke strippers een groot aanbod aan shows waar je uit kunt kiezen waaronder:

  • Gentleman: wat is er nou aantrekkelijker dan een man in pak?
  • Marine: laat je verrassen door een aantrekkelijke marinier in uniform.
  • Politie: laat je fouilleren en arresteren door een hete politie agent.
  • Magic Mike Show: verras de bride-to-be met een echte Magic Mike Show.
  • Nerd: een nerd sexy? Onze mannelijke strippers laten je graag zien waarom…
  • Kinky Show: hierbij zijn onze mannelijke strippers helemaal in hun element. Ze weten hoe ze je moeten verleiden…
  • Kerstman: zonder kinderen in de buurt denkt de kerstman aan hele andere dingen.
  • Cowboy: kan jij de lasso van onze stoere wild west cowboys weerstaan?

Dit zijn slechts een aantal van de stripact die wij aanbieden. Elke stripper heeft zijn eigen stripshows en specialiteiten. Zo kun je dus altijd de stripper vinden die precies bij jou of bij het thema van de avond past. Of dit nu een vrijgezellenfeest is, een bachelorette, een verjaardag of een andere gelegenheid. Voor elke gelegenheid hebben wij de ideale mannelijke stripper voor een avond vol erotisch vermaak.

Wil je een mannelijke stripper huren of meer weten over onze striptease service, neem dan gemakkelijk contact met ons op via de Whatsapp of telefonisch. Je kunt ons tijdens openingstijden elke dag bereiken op telefoonnummer 06 – 8434 6992, of voor een mannelijke stripper terecht bij onze collega’s van mannelijkestripperhuren.nl. Bekijk alle mannelijke strippers op onze site en vindt de perfecte mannelijke stripper voor jouw feest thuis.

Prijs mannelijke stripper

Vind je zekerheid, transparantie en heldere afspraken belangrijk? Wij ook! Daarom sturen wij ook altijd via de Whatsapp een boekingsbevestiging met daarin zelfs nog wat extra tips om van jouw feest een daverend succes te maken! Wanneer de mannelijke stripper bij jou aankomt neemt hij altijd telefonisch contact met je op om te laten weten dat hij er is. Daarna kun jij de mannelijke stripper ongezien naar binnen begeleiden.

De kosten van een show zijn gemiddeld vanaf 170 euro in de Randstad. Het is belangrijk dat de betaling aan de mannelijke stripper altijd plaatsvindt voordat de show begint. Zo weet je altijd zeker dat degene die de verrassing krijgt er niks van ziet. Dat is wel zo fijn natuurlijk.

Hierna volgt een stomend hete striptease show van plusminus 15 minuten. Wil meer informatie, liever een vrouwelijke stripper huren, of precies weten wat een mannelijke stripper bij jou in de omgeving kost? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via de telefoon of Whatsapp. We helpen je graag!